Selecteer uw pagina hier

Rijlessen in Nieuwegein, hoe nu de juiste rijschool kiezen?

Rijlessen in Nieuwegein en omstreken zijn er in vele varianten te krijgen: kort, lang, wekelijks of vaker per week. Wat vind jij prettiger, elke week een uurtje rijlessen of langere lessen met een onbekende medeleerling (waarbij je om de beurt rijdt en op de achterbank meekijkt)? Hoelang duren daadwerkelijk de rijlessen? Sommige rijscholen geven rijlessen in blokken van 45 of 50 minuten en noemen dit lesuren. Bij veel grote rijscholen duurt een uur rijles echt 60 minuten echter dien je in deze tijd dan ook nog een andere leerling weg te brengen of op te halen. Zonde van jouw kostbare tijd en de extra benodigde rijlessen. Omdat we vooral in Utrecht oefenen geeft Shirley Somer daarom enkel Privé rijlessen van 1,5 uur volgens de door het CBR aanbevolen RIS rijopleiding. Spreekt deze RIS rijopleiding jou ook aan? Neem gerust contact op met Shirley Somer.

De voordelen: RIS opleiding, Privé rijlessen, gedreven instructrice, hoog slagingspercentage, enkel aandacht voor jouw opleiding. 

RIS rijopleiding in Nieuwegein     Rijlessen in Nieuwegein * Compleet RIS Startpakket  nu voor: € 1.550,=

Uit onderzoek is gebleken:

  • Een langere rijles van anderhalf uur is beter dan een les van één uur (bron: CBR).
  • Het volgen van meerdere rijlessen per week is beter is dan 1x per week een rijles.
  • Een landelijk gemiddelde leerling zeker 43 lesuren nodig heeft om goed te leren rijden (bron: CBR).
  • Rijscholen die werken volgens de RIS-methodiek hebben gemiddeld een hoger slagingspercentage dan rijscholen die nog werken volgens de oudere WRM-methode.

Bedenk goed wat jezelf het liefste doet en maak dan een vrijblijvende afspraak voor een kennismaking met Shirley Somer. Je krijgt zo een goed beeld van deze autorijschool in Nieuwegein, de instructrice Shirley en de Privé rijlessen die je vanuit Nieuwegein kan gaan volgen.

Kies voor echte Privé rijlessen in Nieuwegein! Bel of Whatsapp met Shirley Somer via: 06 49392171